Omtrent deInternetMarketeer

Hallo,

Ik ben dus deInternetMarketeer (Dhr. Pascal Beyens) en ben sinds enkele jaren ontzettend gepassioneerd door zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

Door het vele testen en het op de voet volgen van vele SEO forums en SEO blogs meen ik enige ervaring en kennis te hebben in dit onderdeel van het internet.

SEO/SEM
SEO : Search Engine Optimization
SEM : Search Engine Marketing
Letterlijk vertaald zouden we dit "zoek motor optimalisatie" en "zoek motor marketing" kunnen noemen. De termen staan in het Nederlands echter beter bekend als "zoekmachine optimalisatie" en "zoekmachine marketing".

Zoekmachine optimalisatie : Het bewerken van onsite en offsite factoren van een website om te scoren in de organische zoekresultaten. Met andere woorden zouden we kunnen zeggen ; het streven naar het zo hoog mogelijk verschijnen in de zoekmachine resultaten die door de betreffende zoekmachine aan iedere gebruiker worden aangeleverd.

Zoekmachine marketing : Het beheren en optimaliseren van de advertenties die in zoekmachines worden weergegeven.

Kort gezegd is SEO dus voor de resultaten en SEM voor de advertenties in zoekmachines.

deInternetMarketeer
DeInternetMarketeer is een freelance SEO bedrijf ontstaan op 9 januari 2007.
Op die datum heb ik besloten te starten met mijn eigen zaak en is deInternetMarketeer dus gekozen als bedrijfsnaam.
Momenteel zijn wij werkzaam vanuit Bulgarije en kunnen wij nog scherpere prijzen hanteren door de gunstige fiscale omgeving. Wij begeleiden overigens ook bedrijven die zich in Bulgarije willen vestigen.

Wat doet deInternetMarketeer?
deInternetMarketeer zal zich vooral bezig houden met SEO en SEM op freelance basis en heeft zelf enkele projecten (waaronder enkele zoekmachines in Belgie en Nederland) op het internet opgestart.
Wenst u het zoekmachine optimalisatie werk voor uw website uit te besteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Contact/e-mail : info@deinternetmarketeer.be