Anderlecht – Kv Mechelen live bekijken

U kent dat wel, als de kalendercommissie u kan kloten dan doen ze het ook. Heb je de match Anderlecht – KVM en dan doen ze dat op een zaterdag om godbetert 18h.
Natuurlijk moeten die joeng dan eerst in de namiddag nog ergens gaan sporten of culturen. Of erger allebei, dochter naar painoles en zoon naar de voetbal van fc de kampioen voor een cup match.
Dju dju dju, en die bus is natuurlijk al lang weg als ge thuis komt…
En zelf rijden mag niet met al die combi regelingen of alcoholsloten in de auto.

Dan maar kijken naar naar de betalende tv. Dju, de rekening vergeten te betalen, of erger, de vrouw heeft te veel soap in de tv gekapt. Gans verzopen tv.

Maar hah, die laptop werkt nog wel! En potdorie, er is zelfs nog een open netwerk van de geburen!!!
Dan maar zoeken op internet hoe in godsnaam het mogelijk is om de match Anderlecht – KV Mechelen live te bekijken.
Uiteraard kan dat, datgene waar we dan moeten naar zoeken is een live stream, een soort live internet uitzending waar je live de match kan bekijken.
Het is eigenlijk een beetje illegaal, maar dan vooral voor de streamer (dus niet de kijker).

Maar ok, waar is nu die livestream te vinden. Wel Walter, k ga het zeggen. Kijk op : http://free-sportstreams.blogspot.com en er is zelfs kans op een Nederlandstalige stream.

Mag ik dan nu even applaus, ik maak voor u een diepe buiging en misschien zien we elkaar wel weer als we door allerlei onverklaarbare tegenslagen missen wat niet te missen is.

PS: Het blijft natuurlijk wel jammer dat we deze week geen stuk zeep naar den Ollie kunnen gooien, maar we hebben tenminste de match gezien!

 

0 Responses to “Anderlecht – Kv Mechelen live bekijken”


  • No Comments

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image