Nokia Lumia bij Mobistar, Base, Scarlet en Telenet

Naar aanleiding van een vorig artikel omtrent het quasi onvindbaar zijn van de Nokia Lumia’s, zowat de beste smartphone die er is heden ten dage, op de website van Belgacom gaan we nu eens kijken of dit ook zo is bij andere telecom operatoren.

Mobistar
Vanaf de homepagina krijg je direct een duidelijke voor gsm’s en tablets, we veronderstellen dat de daar tussen zwevende smartphone alhier wel zullen worden gevonden.
Er is wel een vermelding van Nokia Asha omdat Celine er op de Mobistar blog wat testen heeft mee gedaan maar voor de rest nada Lumia aandacht. Na-da!
Op die pagina is er dan al een overzicht, maar weer geen Lumia te bespeuren.
Gelukkig kan je bovenaan snel op merk filteren en dan kom je op de Nokia pagina terecht. Weerom, net zoals bij Belgacom, zal je moeten naar beneden scrollen om de Lumia’s te vinden.
Ook bij Mobistar is het zeer moeilijk om de beste smartphone van het moment terug te vinden. De website van Mobistar is echter wel stukken gebruiksvriendelijker!

Telenet
Daar zijn we snel mee klaar, King of Kong met een voordelig toestel. HTC, Samsung of Apple… Geen Nokia, Geen Windows Phone.(De Telenet website werkt niet eens fatsoenlijk in mijn FF browser)

Scarlet
Onderaan een kleine vermelding smartphones.
Geen lumia te zien.
Bij verdere selectie op het merk Nokia Moeten we dan doorbladeren naar pagina 3 (!!!) om het nieuwe topproduct van Nokia te vinden.

Base
Op de startpagina naar gsm’s en tablets, daar smartphone selecteren en dan zullen we eens kijken.
Je moet meteen het merk selecteren om een toestel te zien en dan staan ze daar dus ergens middenin een ellenlange lijst, veelal uit productie gehaalde Nokia toestellen.

Met andere woorden, de beste smartphone van het moment die veruit boven de concurrentie uitsteekt, zij het qua kwaliteit EN prijs is bijna nergens te vinden bij de Belgische telecom operatoren.

Dan denk ik zo:
– Klanten worden niet goed geadviseerd, krijgen geen degelijk advies bij de telecom bedrijven.
– Nokia zou wel eens werk mogen maken van het pushen van hun toestellen. Het is een wonder dat zij sowieso Lumia’s verkopen met zulke minieme zichtbaarheid aan de klanten.

 

0 Responses to “Nokia Lumia bij Mobistar, Base, Scarlet en Telenet”


  • No Comments

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image