Bijna was ik mijn recente fortuinen terug kwijt!

Na het ontvangen van volgende mail repte ik me in zevenmijlslaarzen naar mijn online banking bpost afdeling en ben ik meteen begonnen met het overschrijven van al mijn (scam) miljarden over te schrijven naar mijn rekening in de Bahama’s!

Bleek daar in de Bahama’s ook een scammer actief en ben ik ze dus toch nog kwijt!
Maar geen nood, nu ik de technieken onder de knie heb om massaal veel geld te verdienen door het lezen van e-mails ben ik er zo weer bovenop. En ik ben er vast van overtuigd dat er nog vele mensen zijn die met hun fortuin geen blijf weten en hulp nodig hebben om het ergens op een bankrekening te parkeren.

Maar niet meer bij Bpost, het online bankieren daar is me te moeilijk.
Vanaf nu ga ik op zoek naar een bank waar het internet bankieren veel soepeler verloopt via de elektronische post.

Geachte Bpost klant,

Uw account is verlopen. Om het actief te blijven, hieronder inloggen om te activeren
je account nu.

Beveilig Mijn account Nu

Belangrijk bericht: U wordt ten zeerste om uw accountgegevens kloppen
om dienst ontkenning voorkomen, zullen niet te doen resulteren in een onmiddellijke stopzetting
van het account voor veiligheidsredenen.

Opmerking: Om veiligheidsredenen, zullen wij uw ip-adres, de datum en de tijd op te nemen.

Met vriendelijke groeten
Veiligheid Adviseur online Bankieren.
© 2013 Bpost Bank België Plc, Alle rechten voorbehouden.
ReplyReply all ForwardDelete

 

0 Responses to “Bijna was ik mijn recente fortuinen terug kwijt!”


  • No Comments

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image