Trending op internet

Wat we dumpen
– Facebook is zoooo jaren 2000 …
– Google is zoooo opgebrand …
– Bloggen met WordPress, de "old style blogging" : Massa’s tijd verliezen aan het verwijderen van spam berichten en upgraden van je software. Nee, wordpress zit aan zen top. We verwachten leukere, handigere en betere dingen.

Wat we zien komen
– Bing innoveert en is met de tijd mee. Het mag dan nog niet helemaal blijken in Europa qua resultaat maar dat komt nog wel.
– Privacy aandacht van gebruikers. Stilaan zal alsmaar minder worden gaan geslikt als het op privacy aankomt.
– TV kijken via internet (en niet internetten via TV)

Waar we geen idee van hebben
Twitter, een mysterie. Geen idee of het platform ook buiten de marketing en zelfpromotie gaat uitgroeien naar de dagdagelijkse gebruiker.

Zelf ook een glazen bol in huis? Deel ons mede wat het zegt svp
(kunnen we checken of de onze geen negatieve straling heeft opgelopen)

 

6 Responses to “Trending op internet”


 • Als masterstudent voer ik een onderzoek uit naar het gebruik van online video! Ik ben op zoek naar respondenten die mijn korte (MAX 10min) enquête op volgende link willen invullen: http://www.thesistools.com/web/?id=140789

  Thx!!!!!

   
 • Het zal ervan hangen welke applicaties er nog gaan bijkomen..

   
 • Niet enkel wordpress zit qua bloggen op zen limiet denk ik, bloggen op zich wordt een zeldzamere bezigheid. Velen zijn overgeschakeld van bloggen naar twitter.

   
 • Twitter is eerder het delen van interessante blogartikelen in mijn geval 🙂

   
 • @TC de overstap van bloggen naar twitter? lijkt me niet echt haalbaar. Een verhaal neerschrijven op twitter? Je bedoelt dat ze eerder gaan microbloggen op platformen zoals Path, Typepad, … iets toegankelijker in gebruik en vooral gemakkelijk voor content creatie via mobile? Wie een verhaal te vertellen heeft, schrijft volgens mij nog steeds blogposts.

   
 • Ben ook benieuwd wanneer Bing echt voet aan de grond krijgt hier in België.

   
Comments are currently closed.