WordPress plugin gevraagd

Een WordPress plugin die de toegang ontzegd, dmv een foutmelding, tot je blog als men komt van een plaats waar de nofollow techniek op is toegepast …

Dat zou ik nu eens onmiddellijk installeren zie!

 

5 Responses to “WordPress plugin gevraagd”


 • Ik wil niet dat websites naar mij kunnen verwijzen ad hand van een nofollow.

  Mensen die mij niet betrouwen moeten niet naar mij linken en bijgevolg ook geen toegang hebben tot enige content van mijn hand.
  🙂

   
 • Dus dan straf je de bezoeker die naar je site toekomt?
  Dat lijkt mij zonde van je bezoekers…

   
 • Niet als die plugin een boodschap geeft.

  Voor een commerciele aangelegenheid zou het uiteraard niet zo handig zijn … Maar hier zou ik dat principe best graag toepassen.

  Stel je voor dat men dat doet met een aantal anderen en dan zitten er anderen met een probleem dat ze links plaatsen die onbruikbaar (of quasi) zijn.

   
 • Neen, dat is geen goed idee.

  Je straft de gebruiker voor iets waar hij niets mee te maken heeft.

  Het past ook niet in het mentaal model van die gebruiker: die verwacht een website of webpagina wanneer hij op een link klikt.

  Bovendien straf je ook je zelf. Die nofollow links genereren nog altijd verkeer en verkeer heeft ook een belangrijke waarde voor Google en de andere.

  Een significant deel van de gebruikers gaat écht niet uitvogelen hoe ze je alsnog kunnen bereiken.

  Ik wist tot voor kort niet eens dat die belachelijke nofollow functionaliteit bestond. Standaard zet Blogger een blog blijkbaar ook op nofollow. Wel dat heb ik dus direct veranderd.

  Ik hou niet van betutteling, als er ooit een link opduikt in mijn comments die mij niet aanstaat, dan verwijder ik die toch gewoon zelf, ja toch? Tante Google moet dat voor mij niet bepalen.

   
Comments are currently closed.