Linkbuilding naslagwerk

Dave van zoekmachine-optimalisatie-seo.be, een SEO blogger uit Belgie, heeft een linkbuilding ebook samengesteld. Deze is vrij te downloaden op zijn site en staat boordevol uitleg over het hoe en wat van linkbuilding.

Ik ben het niet altijd eens met Dave maar dat is precies de reden waarom ik een trouw bezoeker ben van zijn blog. Een SEO blog die al zijn wetenschap haalt uit wat anderen denken omtrent SEO interesseert me niet.
Een SEO blog van iemand die zijn eigen ideeen vormt omtrent SEO daarentegen zijn altijd het lezen waard, ook al ben je het er soms niet mee eens. Op die manier redeneer je zelf eens anders en mogelijk leer je er zelfs nog iets uit.

Maar ok, je kan het ebook dus downloaden door op volgende pagina te kijken :
Linkbuilding ebook

 

3 Responses to “Linkbuilding naslagwerk”


Comments are currently closed.