Film Geert Wilders te bekijken

Nu heeft die malle politicus Geert Wilders uit Nederland de halve wereld op de kop gezet met zijn film ‘Fitna the movie’ en wil ik toch wel even weten hoe moeilijk of makkelijk het is om als zoekmachine optimalisatie blog te ranken in de SERP’s voor deze zoektermen.

Ik ben er uiterst benieuwd naar hoever ik geraak en hoeveel bezoekers dat met zich meebrengt.
We houden er u in alle geval van op de hoogte.

We gaan dus over tot de orde van de dag en embedden hier de ‘Fitna the movie‘ film van Geert Wilders opdat u die hier live kan bekijken.

UPDATE!
Zoals u ziet heeft LiveLeak de film offline gehaald wegens bedreigingen.
Ohnee wat nu, kan ik de Fitna film van Geert Wilders nu niet meer online bekijken?

Natuurlijk kan u dat wel, hieronder gaat u alternatieven vinden voor LiveLeak 😉

Of in het Engels :

 

31 Responses to “Film Geert Wilders te bekijken”


 • dit is een zeer goede film. goed dat ze deze film publiceren. kunnen de mensen eens zeen wat voor een gondsdient de islam is. en dat wa ze maar allemaal trug sturen naar hun eigen land. daar kunnen ze mekaar uitmoorden.

   
 • maar wat ik wel raar vind is god zegen hitler.
  als hitler nog leefde. waren er geen joden EN MOSLIMS MEER want dan had hij die ook vergast. u ziet dat die moslims zo dom als ezels zijn en nog achter staan in de evolutie.

   
 • Geert wilders mag dan wel een beest zijn maar hij is dan de enige die het voor nederland opneemt waarom? omdat de nederlanders nu al bang zijnvoor die moslims. Hoe zal dat moeten als we oorlog krijgen dan zal nederland snel een groot hoofddoekje worden. Ik weet in ieder geval zeker dat als er oorlog komt dat ik voor mijn eigen land zal vechten tot ik onthoofd wordt door zo,n gek DENK MAAR EENS NA HOE HET OVER 20 JAAR MOET GAAN?

   
  • —–

   waar zou jij dan voor vechten?
   voor al die gierige mensen hier in nederland
   die te beroerd zijn om een andere te helpen.
   als je goed nadenkt over 20 is het nog steeds zo, en als het goed gaat, als nederlanders niet zo koppig zijn om gewoon realisitisch na te denken, om een ander ook eens te helpen. zal alles over 20 jaar der beter uit zien dan nu.
   verbeter de wereld ( in dit geval nederland ) begin bij jezelf.

    
 • Deze film slaat nergens op. ik en vele andere zien de islam als een vrede sociale vergevende liefdevolle geloof. ik weet niet waar hij deze onzin vandaan haalt. het klopt dat er een aantal moslims rondlopen die denken dat ze met geweld de hemel binnen komen. In de koran staat duidelijk aangeven dat we respect moeten hebben voor de andere geloven, en dat die andere der ook zijn. en nog vele andere waar uit blijkt dat we vredelievende moslims zijn.Als hij de koran goed heeft gelezen dan ziet hij ook dat er wordt verteld dat men respect moet hebben voor de vrouw en goed behandeld moet worden. BESNIJDENIS BIJ DE VROUW STAAT NERGENS IN!! Ook bij de andere geloven hebben je bepaalde mensen die hun geloof anders praktiseren dan het hoort en beweren dingen die andere mensen van het zelfde geloof niet er mee eens zijn. kortom wat ik hier mee wil zeggen dat hij niet alle moslims over een kam moeten scheren!!!!

   
 • Prachtige film , met de harde waarheid

   
 • Only Holland Stand

  ik ben het helemaal met levi marieen eens. laat moslims grof gezegd oprotten naar hun eigen land zij hebben geen respect voor ons wij hoeven het dus ook niet meer te hebben voor hun. Hierbij roep ik de ‘goede’ Hollanders om niet meer alles te pikken van onze gekleurde medemensen. waarom zouden zei ons wel mogen discrimineren in elkaar slaan e.d en wij hun niet.
  WIJ MOETEN NIET OVER ONS HEEN LATEN LOPEN
  ik heb ontzettend veel respect voor de door mij hoog geplaatste Geert Wilders hij is ongeveer de enige politici die het durft op te nemen voor ons. Balkende is een halve zak een wattig nederlander die alleen maar bang is voor een of andere baardaap genaam binladen of hoe hij ook mag heten. maar hij komt niet op voor ons rasechte nederlanders

  driemaal hoera voor wilders

   
 • Jeetje jongens kan het niet wat rustiger? 🙂

  Dit is een Belgische blog en jullie uitspraken zijn hier strafbaar.
  Maar aangezien ik voorstander ben van vrije meningsuiting publiceer ik jullie comments toch(na er diep over te hebben nagedacht) maar vraag ik jullie wel een beetje te kijken hoe jullie je mening formuleren.

   
 • My bigga ass yeah

  racisten `>w<

   
 • In mijn ogen een goede film alleen geldt dit voor alle gelovigen of het nu christenen, islamieten, joden, boedhisten, en wat nog allemaal zijn wat heb je aan een geloof als je opvoeding op niks trekt. In mijn ogen is opvoeding veel belangrijker en pas dan kan je het goede uit geloof onderscheiden en nastreven.

  Nu vind ik de film zo fantastisch want de keerzijde aan geloof is als men het geloof niet kan interpreteren en verstaan. Gaat men de waarden helemaal anders plaatsen en dit met grote gevolgen.(oorlog)

  Ook wil ik hierbij zeggen dat de Koran maar in 1 taal is geschreven en dat je dus kinderen en klein kinderen kunt wijsmaken wat je wilt. Opvoeding is essentieel niet u geloof.

   
 • ga toch een leven zoeken mensen. hij slaat nergens op die film. jullie weten allemaal dat de moslims in nl niet zo zijn. en als er een paar gekke bij lopen. is dat heel normaal want bij ons nl lopen er wel ergere gekken tussen zoals bijvoorbeeld wilders. hij vraagt alleen om aandacht. en om oorlog

   
 • How how makker.
  Laten we oorlogen verbannen naar de oudheid.
  Niet echt vredelievend om meteen met oorlog te beginnen dreigen …

   
 • Kom op Nederlanders wilders heeft gelijk!
  Er is te veel hier in het land meer blond en blauwe ogen een Echte Hollander dat zie ik nou graag op straat.
  Morcros helaas maar in maroko hebben jullie het ook goed dus wat zoeken jullie hier

   
 • Hier valt mij iets erg op…: ik zie commentaren van “buitenlanders” die, ondanks een kleine schrijffout hier en daar, vredelievend zijn.
  Aan de andere kant hebben we dan de “echte” Nederlanders, die zò veel fouten maken; zowel grammaticaal als spellingsgewijs… En dan tòch buitenlanders verwijten geen “normaal” Nederlands te (kunnen) spreken, en veel agressiever zijn in hun uitingen.
  Grappif wanneer een buitenlander die niet in Nederland is geboren beter Nederlands spreekt dan een “rasechte” Nederlander 😛

   
 • Zo lijkt het ja. Maar als je sommige zogezegde echte Nederlanders hun e-mail zou kunnen bekijken dan zie je soms toch verbazend rare namen voor ‘echte’ Nederlanders. 🙂

  Terwijl ze een ‘echte’ Nederlandse naam opgeven die zichtbaar wordt …

  t Is maar dat er geen verwarring ontstaat he 🙂

   
 • Lang leve geert! Jammer dat er nog steeds zulke naive domme mensen zijn die helaas niet inzien welk gevaar het welke ideologie de islam aanhoud

   
 • Ik bedoelde dus dat mensen helaas nog steeds niet zien welk gevaar de intollerante ideologie van de islam met zich mee brengt

   
 • mensen , ik ben een iranees en een sjitische mosliem , geloof me wat er in dez film staat is “ONZIN” die vertalingen klopen niet dit zinnen komen niet in koran ze hbben dat verzint koran zegt iederen is gemaakt van alah(god) niemand mag de andere doden , je hebt evel veel waardes dan eene die geen mosliem is zelfs eene die geen godsdiens heeft je moet tegen iederen vriendelijk zijn , zelfs tegen alle levende weizen wat god heeft gemaakt , ik heb een vertaling in NL van koran het heeft 180° anders wat die persoon wilders zegt , op dit moment zijn de grrotse en belagrijkste volken mosliems , zie naar iran 3 grootese olie produceer , zie naar turkije die bijna bij europees unie gaat komen , mensen Godsdiens is hele maal anders dan cultuur als je ziet dat miss een special volk hier in belgie of ergens anders verkeerde dingens doen das nie gekomenin koran dat je da moet doen dat zijn de mesnen dat zijn geen mosliems , biladen is geen mosliem , al qaida zijn geen mosliems er zijn goede belgen en slechte belgen tis nie als mark de troe een kinder verkrachter is dat alle belgen verkrachters zijn da kan je verglijken met ons een mosliem land heeft een goed emdicijn van aids uit gevonden een iranees docter heeft mediche alchool uit gevoenden (abu ali sina) u huis wordet verwarmt met de mosliems landen olie en gas u kind heeft een lief die een mosliem is (bij veele) en … dus het klopt niet wat ze over onz zeggen ik hou van alle mensen ik hou van joden christen kijk er zijn ook irannes joden , christene maar we zijn alemaal mensen in islam is de christendom aanvaart we gloven ook in isah(jezus) mensen als wilders voor vrijheid is waroom wilt die dan de vrijheid van mosliems nemen omdat he heeft een booschap van vrij heid . dont blieve that is de enigste dat ik kan zeggen jullie denken dat rechtsrijks ruzie hebben met mosliems is gemakelijk als mosliems landne een tijdjte geen grondstoffen aan jullie geven en als jou kinden koud hebben en als je jou auto nie kan tankeren kan je voelen wat een groote rol dat mosliems in jou leven spelen!

   
 • Ik vind het een niet-realistische film! Die aanslagen worden niet door ALLE moslims gepleegd, als ze al door moslims worden gepleegd!
  Geert Wilders zoekt gewoon een manier om mensen achter zich te krijgen en dat probeert hij te doen door zo’n film te maken voor mensen die GEEN eigen mening hebben en die zomaar iets aannemen van een man met een mislukte pruik op zijn hoofd. Moslims staan in mijn ogen open voor iedereen en proberen je echt niet te vermoorden als je in hun buurt komt ofzo. Mensen die dit een goede film vinden weten de werkelijkheid niet en nemen zomaar wat aan van andere mensen die ook maar weer iets hebben gehoord.

  kortom: deze film slaat nergens op (en ik ben geen Moslim, gewoon een rasechte Nederlander) en met mijn rasechte nederlandse verstand zie ik gewoon in dat deze film door een soort van Hitler is gemaakt( ik wil niet discrimineren hoor!) en dat hij niet nadenkt over wat de gevolgen hiervan kunnen zijn..

  Wat voor huidskleur, geloof of nationaliteit je ook hebt, Iedereen is gelijk hoor!

  En trouwens: Moslims zijn over het algemeen veeeel vriendelijker, guller en gastvrijer dan de gemiddelde nederlander!

   
 • ik vind het aan de ene kant niet goed dat hij zijn film heeft geplaatst maar aan de andere kant ook wel. Ik vind het goed omdat dit, Nederland, een democratisch land is en dus heeft iedereen vrijheid van meningsuiting. Ik vind het niet goed omdat je een andere geloof kwetst en dus bose mensen op je af roept en je een andere geloof uitmaak tot een slechte geloof.

   
 • Karima
  28 maart, 2008 at 15:29

  Deze film slaat nergens op. ik en vele andere zien de islam als een vrede sociale vergevende liefdevolle geloof. ik weet niet waar hij deze onzin vandaan haalt. het klopt dat er een aantal moslims rondlopen die denken dat ze met geweld de hemel binnen komen. In de koran staat duidelijk aangeven dat we respect moeten hebben voor de andere geloven, en dat die andere der ook zijn. en nog vele andere waar uit blijkt dat we vredelievende moslims zijn.Als hij de koran goed heeft gelezen dan ziet hij ook dat er wordt verteld dat men respect moet hebben voor de vrouw en goed behandeld moet worden. BESNIJDENIS BIJ DE VROUW STAAT NERGENS IN!! Ook bij de andere geloven hebben je bepaalde mensen die hun geloof anders praktiseren dan het hoort en beweren dingen die andere mensen van het zelfde geloof niet er mee eens zijn. kortom wat ik hier mee wil zeggen dat hij niet alle moslims over een kam moeten scheren!!!!

  een liefdevol geloof, je bent niet goed in je hoofd.
  ben je blind ofzo.
  en niet alles over 1 kam scheren, * alle blanken zijn varkens die uitgemoord moeten worden*
  en dan mag ik niet iedereen over 1 kam scheren nee dats een goeie meid.
  en dat vrouwens besnijdenis niet in de koran staat,
  er staat ook niet dat alle vrouwen gesluierd meoten zijn.
  en hoeveel meiden zie je met hoofddoek en tegelijkertijd met hakken. lekker voorbeeld is dat.
  en dat dat kind van 3 al zegt dat de joden troep zijn.
  jullie zijn compleet gehersenspoeld.
  en er zijn heeel heel heeeeeeeeeeeeeeel veel mensen die deze mening met mij delen.

  alleen wat nou weet zo jammer is van onze heerlijke westerse beschaving is dat iedereen in ze broek schijt voor dat tuig.
  ik ben nu 16 en ik moet als meisje door een islamitische buurt naar school.
  met mes en pepperspray omdat ik sinds september inmiddels zeker 8 keer ben bedreigd waarvan 3 keer met mes.
  dus ga mij nou niet vertellen hoe geweldig en liefdadig de moslims zijn want t is gewoon tuig.
  en misschien ben ik nu net zo slecht.
  maar al die leuzen die ik net gezien heb wens ik jullie van harte terug.

  de groeten

   
 • Umm nou.

  Deze film laat alleen de slecht kanten zien van de Islam. Ieder geloof heeft zijn slechte kanten, net als het christelijke geloof. Er staan afschuwelijke dingen in soms. Dat klopt ja, en ik denk, dat alleen extreem-gelovigen deze dingen ook daadwerkelijk opvolgen. En dát is niet goed.

  Waar Wilders het over heeft zijn dus die extremisten. Dat mag hij er wel bij zeggen, en ook dat ieder geloof zijn slechte kanten heeft.

  De Islam heeft sowieso hele goede kanten, maar die worden niet in deze film laten zien. Niet helemaal eerlijk, vind ik.

   
 • ik vind het gewoon fkng onzin man, ga jullie maar eerst arabisch leren en dan de versen die die geertje heeft laten zien in het filmpje, lezen. en dan pas moeten jullie komen, want wat julie nu doen is superdom, geloven wat je ziet, jij loopt buiten naast een jongen en ik ben bijv. jij moet naar de supermarkt boodschappen halen van je moeder, je gaat weg, je vader komt terug van werk en ziet je buiten lopen naast een jongen, gaat je vader dan zeggen, ja ze loopt naast een jongen, er iis zeker iets. terwijl en misschien gewoon je klasgenoot is.

  en als die geert wilders zo stoer is om z’n filmpje te maken, waarom weigert hij dan als er een paar moslims vragen om een gesprek, – met beveiliging, gewapend
  – moslims worden gefoeieerd

  maar nee geertje weigert nog steeds, waarom nou, nou jongen en meisjes hier is jullie grote geertje die bang is voor de waarheid, want hé hij wacht echt niet op het moment dat er een man of vrouw kan bewijzen dat wat hij in het filmpje heeft gezegd met de vertalingen niet klopt, oeioeioeioeioeio!!!!!!!

  En hé geertje ik kan ook bewerken knippen en plakken

  P.S. je weet wat ik bedoel

   
 • We kunnen net zo makkelijk zo’n film maken over het Christendom…ook een geschiedenis van expansie, moorden, religieuze waanzin, vrouwen onderdrukking. Sla de bijbel maar eens open wat je daar voor teksten ziet zijn ook van dit soort strekking….

   
 • ik kijk hiernaar en ik krijg tranen. dat iemand zoiets kan verzinnen om zijn zim door te drijven. echt vreselijk..
  en dan zulke slechte praatjes hebben over de islam, terwijl meneer wilders niet eens weet wat de inhoud van de islam & koran is ( blijkt wel uit deze film, zover je het een film kunt noemen )
  ik ben het helemaal eens met karima en maaike.
  en ik zie voor de rest allemaal berichtjes dat ik denk van zo slecht praten over de islam, terwijl je er helemaal niks vanaf weet.. hoe slecht ben jij dan wel niet.
  het is jammer, dat mensen de realiteit niet willen zien.
  en alleen maar zien wat ze willen zien.
  ik ben nederlands en ik ben opgevoed zonder geloof.
  de islam trekt mij tot zich, ik heb nog nooit zon mooi geloof gezien, liefde, respect, en vrede.
  dat is toch ook wat iedereen wilt? waarom zijn jullie dan zo tegen de islam? omdat er slechte mensen tussen zitten?
  sorry maar waarom volgen jullie die slechte mensen dan? dat zegt toch iets over jezelf?..
  ik vind het jammer dat ik als nederlander geboren ben, ik schaam me dood voor mijn eigen volk.
  en een reactie op : doest matter
  ik ben ook een keer bedreigt met een mes op me keel tot 3 x aan toe.. dat was een surinamer.. was hij een moslim nee?
  mijn vriendin had een colombiaanse vriend ze gingen een avondje samen naar de bioscoop gezellig.. op de terug weg is mijn vriendin door 6 nederlandse jongen in elkaar geslapen omdat haar vriend een colombiaan was, als ze het niet uit zou maken zouden ze haar vermoorden..
  de 2 overgebleven jongens hebben haar vriend in elkaar geslagen, en bedreigt. en het mooie is alleen zijn moeder was colombiaanse. zijn vader nederlands en hij en zijn zusjes in nederland geboren. zijn moeder heeft zelfmoord gepleegd omdat ze niet meer in nederland wilde wonen dankzij al die zogenaamd goede nederlanders..
  dus zo zie je maar dat je moslims daar niet voor aan moet kijken. jij kijkt naar een mens, maar beoordeeld zijn of haar geloof. dat moet je niet doen, je moet het mens beoordelen. een mens is een mens, wat voor geloof of huidskleur dan ook. de enige die hier gehersenspoelt is ben jij door zon vent als wilders. en dit is wat ik ben bedoel, en zon standaard hollands gedrag en ander de schuld geven voor de fouten die die zelf maakt.

  ben het ook eens met john, jammer voor dat weer typisch hollandse kinderachtige berichtje van pascal. die dus eigenlijk nu zegt dat ik zeg dat ik claudia heet maar eigenlijk fatima heet.
  jammer pascal dat is zo, droom jij maar verder in je fantasie wereld.

  het is zo jammer dat er zoveel haat in mensen zit, maar daarom zouden ze ook nooit een goede moslim kunnen worden.

   
 • Belachlijke film!!! Geert Wilders die weet niks over de Islam!!! En dat zijn inderdaad verschrikkelijke beelden,maar de Islam houdt in dat je Liefdevol voor elkaar moet zijn, zorgzaam voor een ander al is dat non-muslim. Wat wil hij hiermee bereiken??? Hij wil gewoonweg woede opwaaien in mensen die al enige slechte ervaring hebben met de moslims. Maar zoals in elk nationaliteit of religie zijn er ook slechte mensen tussen de moslims. Er zijn ook slechte Belgen,Nederlanders, Afganen,Russen,Indiër, Arabieren enz. Geert Wilders is een rasist en dit film zal alleen maar kwaad brengen, hij is degenen die geen respect heeft voor de ander en zijn geloof. Profeet Muhammad (s.a.w.) was zorgzaam voor zijn vrouwen, Hij had respect voor ze en hield van hen. Voor de Islam waren de vrouwen als vuiligheid beschouwd en na de komst van Profeet is de vrouw bevrijd geweest en had een hoge plaats gekregen in de maatschappij. Jullie moeten niet kijken naar moslims die hun vrouw dood doen of bekogelen met stenen. Je mag enkel een vrouw dood doen als er 4 getuigen waren bij het feit toen ze haar man bedroog en je weet het is onmogelijk om 4 getuigen te hebben bij zo’n partij!!! Geert wil gewoonweg oorlog tussen de moslims en de nederlanders. Hij is de Duivel!!!

   
 • Jullie zouden beter kijken naar de echte Islamitische gezinnen, die zijn liefdevol, vol vreugde en ze staan altijd klaar voor hun familie en een anders al is dat een dakloze!!! En ik bedoel ook maar echte moslims, geen fake, geen moslims die alleen maar als moslim geboren zijn en gedragen zich slecht. Mens met een geloof als Islam heeft veel in zijn handen. Waarheid kwetst soms, maar wat hebben de andere landen bereikt door homo’s en lesbienne huwelijken toe te laten, een lagere geboortecijfer?Ja. Ze mogen al kindjes adopteren, en wat heeft dat kind eraan later, gepest worden op school omdat het twee mama’s of papa’s heeft en een abnormale ontwikkeling als kind??? Ja.En alcohol die overal te kopen is, veel dronkaard en mensen die anderen kwaad doen?Ja. En seks hebben met degene die je wilt,wat levert dat op???Kijk een naar de jeugd,ongewenste zwangerschappen op 14,of 15, allerlei ziektes, hiv, kindjes die geboren worden en achtergelaten omdat die niet gepland was. Veel kindjes die niet volgens het geloof zijn opgegroeid en nog eens slechte opvoeding krijgen die haten hun ouders, spreken ze tegen, roken,drinken enz. De Islam is een Waardevolle geloof,die gebaseerd is op liefde,zorg,hulp, respect,begrip,geduld en nog heel veel. En dit film trekt op niks en degene die zegt dat dit film de ware gezicht toont van de Islam dan heeft hij het dik mis en hij zegt het gewoonweg uit “ONWETENDHEID”.

   
 • wat is er mis met moslims? er zijn meer goede dan slechte! kijk eens naar de geschiedenis van de Islam, dan zult u zien dat het een veel beschaafder, respectvoller, en verder ontwikkeld geloof is dan andere geloven.

   
 • bullshit die film laat alleen zien wat christenen jaren gelden ook prbeerde. en gek he als ze joden haat heben als wij europeanen de jden na de 2de wereld oorlog terug sturen naar hun land, ik snap dat ze dan hitler die de joden weg wou een held vinden. de meeste dingen die zij slecht vinden vonden europeanen vroeger ook slecht. bijvoorbeeld homo zijn mocht hier eerst ook niet en vreemd gaan was ook slecht volgens de christene. het is dat de meerderheid ongelovig is dat dit nu allemaal kan.
  je moet het zo zien zij lopen gewoon een paar eeuwen achter op ons. trouwens dit zijn niet alle moslims de meeste moslims zijn gewoon fake (net als vele christenen) wel zo opgevoed, maar nooit naar de moske (kerk).

   
 • Hierbij zou ik ook mijn mening willen geven over de moslims, Wilders en uiteraart de film Fitna… Heb net elk commentaar gelezen en vind dat jullie mekaar opsteken… Ik ben van Turks kom af en ben Moslim, mijn ouders hebben mij nooit gedwongen om om gesluierd te lopen of te moeten haten!!! Wilders heeft een film gemaakt waar heel veel onzin in speelt!! Een Nederlandse Islamoloog heeft bewezen dat alles wat Wilders zegt zeker maar dan ook zeker niet waar is!! Ja idd er lopen een paar hypocryten maar dat hebben we in elk ras ook in NL… Die gozer die laatst de boel heeft geteroriseert in een winkelcentra is jammer genoeg een Nederlander geweest!! MOETEN WIJ NU OOK NEDERLANDERS HATEN?? Nee!! Want dit is geen oplossing!! Oh en mensen die zeggen dat we moeten oprotten naar ons eigen land?!?! Stelletje zielige zijn dat die wel elk jaar op vakantie gaan naar Turkije en graag een broodje Kebab lusten om de hoek van hun straat….

   
Comments are currently closed.