Meer rendement met Adwords – Harmen Visscher

Laatste video van de webwinkel vakdagen 2008, Harmen Visscher van Traffic4u heeft het over meer rendement uit uw Google Adwords campagne halen.

 

1 Response to “Meer rendement met Adwords – Harmen Visscher”


  • Het Google Adwords team is gewoon een stelletje ordinaire dieven. Ik heb mijn account een jaar geleden opgeheven en om een refund van het tegoed gevraagd. Volgens de Adwords overeenkomst heb je daar namelijk recht op. Ik heb ze er nu in een jaar tijd circa 20 keer om gevraagd maar iedere keer komen ze met nieuwe ondeskundige en leugenachtige antwoorden. Waar het op neer komt is: ze betalen je gewoon je geld niet terug. Ondanks dat ze dat wel beloven in de overeenkomst. Gewoon ordinaire dieven dus, het Nederlandse Google Adwords team!

     
Comments are currently closed.