WordPress plugin voor Nederlandstalige sociale media sites

De dag van vandaag heb je een boel sociale media sites in de wereld waar mensen een artikel verzenden waarop de andere lezers kunnen stemmen.
Dit is vooral handig voor blogs en nieuws sites waar veel artikels op verschijnen waarbij het de bedoeling is dat deze worden gelezen natuurlijk.

Om dit verzenden of stemmen soepeler te laten verlopen zijn er WordPress plugins beschikbaar die je kan installeren op je blog en die dan via een klein icoontje met 1 klik bereikbaar zijn.

Er zijn natuurlijk een boel sociale media en bijhorende WordPress plugins beschikbaar op het internet maar niet zo voor de Nederlandstaligen die natuurlijk een aan hun markt aangepaste WordPress plugin willen.

Toevallig kwam ik op de blog van Marketingland nu de ideale WordPress plugin tegen om op je blog te installeren.
De WordPress plugin voor Belgische(of Nederlandse) social news sites.
Er is zowel een versie voor Belgie als voor Nederland beschikbaar waarmee je buttons kan plaatsen op je blog die rechtstreeks stemmen of verzenden naar bv NuJij.nl, Bligg.be, eKudos.nl, MSN reporter, Netjes.be, Digg, StumbleUpon, Del.icio.us, Technorati en nog vele andere sociale media sites.
Er is zelfs de mogelijkheid om het bericht via email te verzenden door de diensten van Feeburner te gebruiken.

Sociale media websites nemen een alsmaar groter wordende rol voor hun rekening in de SEO-wereld. Ook Google schenkt behoorlijk wat aandacht aan deze sites en de daarop verzonden artikelen.

 

2 Responses to “WordPress plugin voor Nederlandstalige sociale media sites”


  • Leuk te zien dat je de plugin ook gebruikt 🙂 Ik ben van plan nog eens een follow-up artikel te schrijven over de gerealiseerde resultaten van de verschillende blogs die de plugin gebruiken (inmiddels toch al 150+). Hoor dan ook graag de succesverhalen van deze site met de plugin (en natuurlijk ook als je nog vragen, ideeen of opmerkingen hebt).

     
  • Mja was al eens op zoek geweest naar NL versie van zulk een plugin maar vond die toen niet meteen. Ik soigneer men blog niet helemaal zoals het hoort en zou er eigenlijk wat meer tijd aan moeten spenderen.
    Maar deze plugin is echt wel handig als Nederlandstalig blogger(En ie is helemaal af ook denk ik).
    Qua resultaat zullen we nog even afwachten, een paar dagen is wat kort 🙂

     
Comments are currently closed.